Presenttips

Vad är det bästa sättet att hantera julshoppingen? Se till att ha en plan. Använd de här tipsen för att spara tid och pengar.

Handla lokalt. Nu när du har ett barn kan (eller vill) du sannolikt inte tillbringa flera timmar med att gå i butiker och leta bland hyllorna. Att gå till en liten butik runt hörnet sparar bensin, samtidigt som småbutiker är perfekta för presenter till långväga släktingar eller vänner.

Använd nätet. Sök bland apparna på din mobiltelefon eller surfplatta. Några av dessa appar har budgetfunktioner och hjälper till att organisera all din information på en plats.

Gå in på webbplatser med dagliga kampanjer. Kolla in de många webbplatserna som specialiserar sig på dagliga kampanjer och liknande erbjudanden. Du kan hitta allt från hushållsapparater till rullbrädor, och rabatterna är ofta betydande.

Sparandets gåva. Prenumerationer på dessa webbplatser erbjuder kuponger för allt från restaurangbesök till lektioner i fallskärmshoppning till svårslagna priser. Den här enkla gåvan håller långt efter att julen är över.

Satsa på bekvämlighet. Livsmedelsbutiker erbjuder numera en stor variation av presentkort. Du lär garanterat hitta något som skulle uppskattas av någon på din lista.

Att klara av all shopping samtidigt som du får tillbringa lite egentid med ditt barn är en enkel match med lite okonventionellt tänkande!

Cookiemedgivande