Smarta sätt att visa upp barnens konstverk

Istället för att förvara ditt barns alla kreationer i en låda kan du hjälpa honom eller henne att skapa sitt eget konstgalleri. Så här gör ni.

Badrumsgalleri. Ett konstgalleri i badrummet kräver sitt lilla utrymme. Välj matchande ramar för en enhetlig look eller häng upp bilderna i symmetriska mönster med borttagbar tejp.

Kollagealbum. Låt ditt barn själv dekorera albumets framsida och skriva eller klistra in sitt namn. Lägg collagealbumet på vardagsrumsbordet där barnet enkelt kan visa upp det för eventuella gäster.

Lapptäcke. Fota ditt barns konstverk och spara till datorn. Skriv ut ditt barns favoritkonstverk på tyg och sy ihop de olika bitarna till ett lapptäcke. Ett minne för livet!

Klädlina. Häng upp en klädlina i ditt barns rum och häng upp hans eller hennes konstverk. Sätt upp krokar som är lätta att ta av för att kunna hänga upp klädlinan. Dra en klädlina mellan krokarna och fäst bilderna med klädnypor.

Underlägg. Plasta in ditt barns konstverk och gör ett underlägg.

Kalender. Det perfekta sättet att sammanföra många konstverk i ett enda föremål. Skanna in ditt barns konstverk och ladda upp på en fototjänst online. Den perfekta gåvan till övriga familjemedlemmar!

Cookiemedgivande