Pampers hållbarhet – Kärlek för alla barn

Grattis på födelsedagen! Under den tid det tar att läsa den här meningen kommer 31 nya bebisar att ha fötts på vår jord. Det vill säga 267 som föds varje minut ... 16 041 varje timme ... 385 000 varje dag!1 Alla barn förtjänar en ljus framtid.  På Pampers tror vi på att tillsammans gör vi bebisars värld bättre. Att ge barn en säker, glad och hälsosam start i livet är det som har drivit oss framåt, med innovation och design för barn i över 50 år.  

Säkerhet och kvalitet

Vi kommer att fortsätta att tillverka säkra produkter av hög kvalitet som miljontals föräldrar, vårdnadshavare och vårdpersonal litar på varje dag. Vi har cirka 300 forskare på vårt forsknings- och utvecklingscenter i Europa som samarbetar med barnläkare och barnmorskor för att säkerställa säkerhet, kvalitet och prestanda för våra blöjor. Våra blöjor för detaljhandeln tillverkas i Europa, nära våra konsumenter.  

 Föräldrar känner sina barn bäst, därför lyssnar vi även på deras expertis och bjuder in hundratals familjer varje vecka att testa våra blöjor på vårt FoU-center och fortsätter hålla kontakten med dem via våra callcenter. 

  • Våra blöjor, blöjbyxor och tvättservetter är dermatologiskt testade. 

  • De innehåller inte EU‑parfymallergener och ingen klorblekning. 

  • Vi har oberoende ackrediteringar från organisationer som OEKO-TEX och Skin Health Alliance som bekräftar att våra produkter är säkra för barnets känsliga hud.  

Föräldrar kan hitta detaljerad information om de viktigaste ingredienserna som ingår och som inte ingår i våra produkter. Läs här.

Alla våra blöjförpackningar har en kod som gör att de är 100 % spårbara tillbaka till förpackningen och till fabriken där de tillverkades.  

1026 42 Pampers FR BAOL Articles NOV22 Banner5 605x380

Pampers för för tidigt födda barn

Alla barn har inte samma start i livet. Vissa barn föds innan de är tillräckligt starka för att lämna sjukhuset. Pampers var det första större varumärket som utvecklade blöjor som är särskilt utformade för barn som föds för tidigt. Vi samarbetade och frågade fler än 900 sjuksköterskor och tillbringade över 10 000 timmar med att utveckla och förnya blöjorna. 97 % av alla neonatalsjuksköterskor håller med om att (2) Pampers är ett pålitligt internationellt varumärke, något vi känner oss ödmjuka inför.  

 Vår minsta blöja främjar den tidiga utvecklingen av för tidigt födda barn, med upp till 6 timmars torrhet och läckageskydd för ostörd sömn och extra skonsamma material för deras känsliga hud. Blöjorna omfattar en innovativ fuktindikator så att sköterskorna får en indikation på när de behöver byta blöja och när de kan låta bebisarna sova vidare. 

1026 42 Pampers FR BAOL Articles NOV22 Banner10 605x380

Jämställdhet och inkludering

Att ta hand om varje barn är en del av vårt fortsatta engagemang för jämlikhet och inkludering och hur vi representerar barn och föräldrar i vår annonsering. Vi vill göra det möjligt för pappor att engagera sig i att ta hand om sina barn lika mycket som mammor, och vi letar ständigt efter sätt att hjälpa till genom våra kampanjer.  

I USA ville vi hjälpa till att hantera den ojämlikhet som pappor möter när de tar hand om sina barn när de är ute och rör på sig. Därför samarbetade vi med skötbordstillverkaren Koala Kare för att installera 5 000 bord  på herrtoaletter. Nu behöver du inte längre byta blöjor på golvet eller brottas med dem på toalettlocket! 

I Indien lanserade vi kampanjen #ItTakes2 för att inspirera nya pappor att engagera sig i barnomsorgen. För om det krävs 2 för att göra ett barn, borde det inte krävas 2 för att uppfostra ett barn? 

I Polen har vi samarbetat med PKN ORLEN, den största polska bensinstationskedjan, under de senaste 3 åren för att skapa rum för vårdnadshavare med barn. Vår ambition är att stötta alla föräldrar (mammor och pappor) med bebisar genom att skapa separata barnrum på bensinstationer. Initiativet har hittills resulterat i över 240 rum.

(1) https://www.theworldcounts.com/stories/how-many-babies-are-born-each-day

Cookiemedgivande