Barnpyssel: skapa egna kort

I stället för att välja det gamla vanliga, stela familjefotot mot en bakgrund, varför inte ta era julkort till nästa nivå? Med de här förslagen kan du skapa ett kort som fångar uppmärksamheten med både sitt innehåll och sin estetik.

Ta en bra bild. Du kan anlita ett proffs eller ta fotot själv. Du kan också leta bland dina egna bilder för att se om du hittar ett foto av ett ögonblick som du vill dela. De bästa fotografierna är de som verkligen förmedlar känslan i ögonblicket, oavsett om det var den första familjemiddagen eller resan hem från sjukhuset med ditt spädbarn.

Skriv ett meningsfullt budskap. Se till att budskapet är kort, enkelt och innerligt. Önska god jul och ge vederbörande en snabb uppdatering om hur det står till med din familj. Avsluta med något personligt. Mottagaren får en snabb insikt i ert liv via fotot, men det är upp till dig att förmedla önskat budskap.

Visa vilka ni är som familj. Fotot är det första som människor ser när de får ert julkort. Om ni inte är en familj som sitter framför brasan i matchande tröjor finns det ingen orsak till att förmedla en sådan bild till andra.

Bara det faktum att ni skickar en julhälsning säger en hel del om er. Även om bilden inte är perfekt och du inte har tid att lägga till en personlig, handskriven anekdot på varje kort så lär mottagaren uppskatta gesten.

Cookiemedgivande